Dok ubijaju svjetski moćnici nevinu dječicu svi šutimo i ne zanima nas jer to se dešava tamo nekim a sutra mi ćemo biti tamo neki ……..

44
125149

PODRŽIMO PETICIJU, MOLIM VAS DIJELITE DALJE!

NESMIJEMO ŠUTITI, DIGNEMO GLAS DA MOLIMO ZA SPAS DJECE CIJELOG SVIJETA  I SVIH NAS!

igor

Alep, Sirija,

Ne, nije crno-bijela; fotografija je u boji.
Dijete napokon u miru spava uz svojeg oca.
Možemo dakle vratiti i ostale izbjeglice odakle su došli.
I ne primati ih više.
Jer svi će oni u tom gradu, u toj zemlji, uskoro naći svoj mir.

djecaa

ZAPITAJMO SE DALI NAS SVE TO ČEKA, KAKO ĆEMO SE OSJEĆATI AKO TO BUDU BAŠ NAŠA DJECA…djecak-sestru-zastitio

KAD PROČITAT ISPOD OVOG TEXTA NAPIŠITE  GRAD IZ KOJEG UPUĆUJEŠ, PODRŠKU PETICIJU ZA MIR U SVIJETU?

UPUTIMO PTICIJU ZA MIR U SVIJETU:
za-mir-u-svijetu

AnaMarija Abramovic / Jučer sam naletila na video oca koji grli svoje kćerke, i urla, nema druge riječi za to.

Prva pomisao, ostao je bez žene, jadan, ali barem ima djecu…

Onda je manjoj curici klonula glava, neprirodno, unatrag, i vidila se nalijepljena gaza na mjestu gdje ju je pogodio metak u čelo. Kao i drugu, objema ruke vezane plastičnom trakom.

Egzekucija. Klinke su imale godinu i tri, ako i toliko. 😔  Lukrecija Matic Marincic  / Plačem nad ovim već pola sata! kako, zašto, do kada, mrzim nas 🙁!!!!

Osman Maršal Handukić / Stani čovječe! Osjetiš li svoju bol? Osjetiš li moju bol,bol svijeta što u vapaju traži spas čovječanstva kom pripadaš i ti…..

MOLIMO DIJELITE DALJE:

44 COMMENTS

 1. Bihać…tiče se sviju nas-itekako. Zar nemamo svi pravo na život, o ostalim pravima neću ni pisati…samo pravo na život…
  Porodice se doslovno brišu s lica zemlje, jer tamo neki smatraju da su bolji, da su njihovi životi vrijedniji od drugih, da njihova djeca zaslužuju da žive, a tuđa djeca NE! Koliko je samo štete svijetu naneseno zbog Hitlera, Staljina i sličnih…zar nećete nikad naučiti da živite u miru sa sobom. Jer kad ste u miru sa sobom, u miru ste i sa cijelim svijetom…

 2. Ovo je užas! Zaustavite ubijanje djece i nevinih ljudi, djeca nisu nikome kriva. 🙁 Čuješ li, vidiš li ovo Moćni, Veliki svijete.

 3. Kolko volimo 💕 svoju djecu, tako i drugi vole svoju ništa manje, čovečanstvo u 21 vijeku to ne cijeni, rat nikom dobro ne donosi, Mir donesi boze i smiri ove grešne ljude neznaju šta čine Amin!

 4. Ljubljana.U svim ovim ratovima gdje ova nejac i nevine osobe stradaju i kada pogledamo danas u citavom svijetu nemozemo da nezapazimo jedan planski sukob i ratove koji su ubaceni interesantno samo u Islamske zemlje.Ovo je ocigledno jedan plan stvaranja razdora i haosa koji nekome odgovara i koji je medijski opet interesantno je usutkan na citavom zapadu i sire i ponasaju se da ih neinteresiraju i ta stradanja zena nemocnih i djece
  .Da dragi Allah da da prestanu ovi ratovi i ubijanja Muslimana u svijeti i da ako Bogda povrati ponos i ujedini islamska srca u jedno i da vrati ono jedinstvo i slavu Muslimana i Islama kakvu je nekada u proslosti imao pogotovo za vrijeme naseg i Allahovog miljenika Muhameda s.a.v. i prvih cetvorice Halifa Allah bijo zadovoljan sa svima njima,Amin.

 5. Safija, Bihać…Nedavno proživjela strahote rata…Uništavaju najveće blago na kugli zemaljskoj – DJECU…

 6. Svijetom vlada djavo monstrum kakvog nemozete zamislit uvucen kamufliran u svim verama sektama bankama skolama i dr.ustanovam firmama i on se hrani ljudskom patnjom mukom znojem krvlju ocima i ubija u svakom kraju svijeta samo narazlicite nacine negde bombama negde mukama lekovima vakcinama hranom vizuelnim kuturnim degradiranjima zracenjima radijacijama vestackim prirodnim nepogodama iiiii jos punoo dr nacina samo masina za ubijanje serijsko ko stampanje novinama

 7. Lela Rijeka , Prestanite u ime koga cega unistavati zivote malih i Velikih NE mogul vjerovati da postoji tolika bescutnost,a svi volimo svoje majke djecu ,a za tudju nemarimo I nije Nas briga.

 8. Stidim se što me svrtavaju među ljude kao i monstrume koji ovo mogu da zaustave a neće. Gori su oni koji to mogu da zaustave a ne žele, nego monstrumi koji to čine (to su najčešće glupaci koje je lako navesti na zlo zbog manjka inteligencije).

 9. ZAPITAJTE SE ZASTO SMO STVORENI.POSTOJIMO DA BI ZIVJELI,DA PREDJEMO IZ JEDNOG SVIJETA U DRUGI.U OVOM NASEM SVIJETU SALJEM PORUKU MIRA,SAZALJENJA,RAZUMJEVANJA I LJUBAVI SVIMA ONIMA KOJI HOCE,ZELE I MORAJU BITI PRIMJERNI LJUDI.SVI VI KOJI UBIJATE DALI ZNATE GDJE CE TE BITI……NE RADITE NIKOME NISTA STO NEBI VOLJELI DA VAMA TO RADE…..

 10. Smederevo Bog nije stvorio čoveka da bi ubijao drugog čoveka.Ovaj život je samo spona do nebeskog carstva -kaže naše Sveto jevandjelje. Neka se zapitaju svi koji imaju udela u ovakvim nedelima o svojim dušama .Za mir medju ljudima ,političari opametite se ,zapitajte se kako će vas istorija zapamtiti?

 11. Ko se mača lati od mača će poginuti.Kome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom,znajte to svi koji ste odgovorni za tudje živote.

 12. Ibbenbüren
  Dosta je ubijanja DJECE i svih neduznih bica! Grehota za cijeli svijet i sramota za sve nas. Imali jos negdje ljudskosti u covjecanstvu ili je je to postalo nepoznati osjecaj? U kakvom to svijetu zivimo gdje samo bescutni davoli vladaju?

 13. Nek prestane vise,sve!oni sto su mrtvi ne mozemo ih oziveti,bol je neopisiva ukoliko covek ima bar malo osecaja,pokusa da se stavi na mesto drugih.ako nekog zaboli nesto,isto to bolece i tebe…zasto,zbog punjenja necijih dzepova.”nek ratne igre prestanu”…zbog ovakvih prizora se osecam prazno i mrzim sto sam covek(zena)kako god…ne znam…znam da i ja imam decu.toliko.nemam vise reci koje opisuju ove prizore u mojim ocima.kragujevac.

 14. Rab! Molitva jedino mi to sad izlazi iz usta …neka je u miru negdje to čedo malo i svi oni koji su životom platili ovaj masakr na Zemlji!!Mir želim za mir molim!

LEAVE A REPLY